Despre Fotograf

Va invitam sa colaborati cu Seby Ionescu – fotograf profesionist specializat pe segmentul fashion: book sau fotografii de prezentare pentru modele.

Seby Ionescu s-a dedicat fotografiei de cativa ani, transformand-o in pasiunea vietii sale iar scopul sau a devenit perfectionarea acestei arte in beneficiul clientilor sai care ii apreciaza talentul si experienta.
Crearea unui book de fotografii necesita atentie, daruire si profesionalism precum si idei de personalizare pentru fiecare model in parte: imagine unica, deosebita, placuta si memorabila.

Avantajele unei colaborari cu Seby Ionescu:
• Garantia calitatii – Imbinare de talent si seriozitate, garantia unui profesionalism venind din partea unei persoane competente, a unui fin observator al detaliilor, cu un simt estetic omniprezent si idei mereu inovatoare, contractarea unor servicii, concretizate prin fotografii si book-uri de o calitate excelenta, la standardele cerute de majoritatea tipografiilor sau agentiilor de publicitate. Dotarea cu aparatura de ultima generatie necesara procesarii fotografiilor acorda un plus de incredere in calitatea serviciilor oferite de studio-ul Seby Ionescu, precum si posibilitatea salvarii fotografiilor si book-urilor pe diverse suporturi: hartie fotografica, CD, DVD, Internet etc.
• Preturi accesibile – Costurile se evalueaza in dependenta de complexitatea proiectului, durata, materialele necesare si atingerea obiectivelor. In comparatie cu concurenta, preturile sunt mult mai mici si negociabile. Plata se face numai dupa ce clientul isi vede fotografiile finisate.
• Rapiditate – Obiective clar stabilite de la inceput intr-un timp de executie extrem de redus, garantia atingerii acestor obiective in cel mai scurt timp posibil si cu riscuri minime. Momentul livrarii fotografiilor si facturarea se realizeaza la momentul stabilit de comun acord cu beneficiarul. Timpul necesar este stabilit in functie de complexitatea proiectului.
• Experienta. Profesionalismul se bazeaza pe experienta dobandita in multiple proiecte de fotografie realizate cu succes.